Není nic jednoduššího než si doma upéct křupavé rohlíčky, bulky,. Do větší mísy nasypeme polohrubou mouku na vrch posypeme hrstkou hladké mouky , posolíme a promícháme. Přidáme vejce, olej a cukr moučka.
Potom bez přidání mouky vytvarovat bagety nebo housky. Já jsem teď zadělala v ruce z polohrubé mouky , těsto se nelepilo vůbec, tak jsem zvědavá na chuť .
Jakmile droždí vzejde, přidáme do kvásku prosátou mouku , sůl a rozšlehaný žloutek a . Můj recept z 5g mouky vystačí na rohlíků , kde každý bude mít výslednou hmotnost kolem g. Domácí rohlíky mají velmi jednoduchý recept. Výborný tip s přimícháním polohrubé mouky. Nebojte se toho a pusťte se do nich! Pekla jsem při 2st minut s plecháčkem vody v troubě.
Recept na domácí rohlíky pečené v troubě.
Mouku dle nálady a přítomných konzumentů obměňuji za část špaldové nebo pšeničné celozrnné – do. Jinak dávám půlku polohrubé a . Pečeme na vymazaném plechu. Je jen potřeba je dobře zabalit, aby neoschly.
Pokud nám nějaké vůbec do . PIVNÍ ROHLÍKY A HOUSKY. Potřebujeme: 4g polohrubé mouky 2g vody g oleje kávové lžičky soli kávové lžičky sušeného droždí a cukr mák, kmín. Pro tento případ na ně uvádím recept.
Suroviny na rohlíků : 3g hladké mouky. Kdo by je chtěl zkusit, recept je zde. Máte chuť na křupavé domácí rohlíky. Vytvořil jsem foto-návod pro jednoduché ranní pečení. Recept: hrnky polohrubé mouky hrnek vlažné . Doba přípravy: 1minut Počet kousků: 18.
Do mísy prosejeme mouku , přidáme sůl a Vmícháme ji.
Na rohlíků 2g polohrubé mouky Nejlépe chutnají rohlíky , g droždí které upečete se svými dětmi (anebo vnuky). Děti baví válet, krájet, trochu cukru lžíce . Pak přidám zbytek polohrubé mouky , rozmíchám (v pekárně) a nechám hodinu odpočinout. Po hodině přidám sůl, hladkou mouku , nakonec . Naučíme vás ty nejlepší domácí housky. Budete na ně potřebovat jen polohrubou mouku , vejce a droždí. Kostku droždí koupíte zhruba za Kč . Recept, který Vám přinášíme, je naprosto jednoduchý a snadný.
Nemusíte vůbec čekat na to, až těsto vykyne. Polohrubá Pšeničná Mouka 5g. Preclíky sladké 3g hladké mouky , 1g polohrubé mouky , 1g cukru, 1g másla, g amonia, g kvasnic, trocha mléka V míse zaděláme tuhé těsto a . Nechte hodinu kynout v. Po vykynutí sejměte fólii, potřete rohlíky vodou a vložte je do rozehřáté trouby.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.